Inspektimi i punimeve per ndricimin LED te fshatrave te bashkise kolonje

 • Inspektim/kontroll
 • 20/04/2023
 • 10:00
 • Ne fshatrat e njesive administrative mollas,qender erseke
 • Shqipëri
 • KORCE
 • Kolonje
 • qender erseke,mollas
 • ERION ISAI
 • KRYETAR BASHKIE
 • ADMINISTRATORET E NJESIVE,DREJTORI I SHERBIMEVE PUBLIKE DHE PUNETORET E BASHKISE KOLONJE
 • Jo
 • Po
 • ERJON HYMERI
 • SOFIKA REXHEPI