Iftar ne Qender Sociale me pjesemarrjen e Elvana Gjata

 • Tjetër
 • Iftar
 • 17/04/2023
 • 19.30
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem