Në datën 18 Prill, ora 13:30, në ambientet e Sallës së Këshillit Bashkiak Pogradec do të organizohet një aktivitet me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve. Ky aktivitet ka në fokus njohjen me vlerat e trashëgimisë kulturore në zonën e Pogradecit dhe prezantimin e Katalogut të Trashëgimisë Arkeologjike. Në aktivitet do te jenë prezent figura të njohura të fushës së artit dhe kulturës në Pogradec, të rinj të shkollave të mesme, përfaqësues të pushetit vendor: Nënkryetarja e Bashkisë Pogradec- Entela Gusho, Drejtoria e Turizmit, Trashëgimise Kulturore dhe Rinisë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 18/4/2023
 • 13:30
 • Pogradec
 • Shqipëri
 • ëçroK
 • cedargoP
 • cedargoP
 • Entela Gusho
 • Zv/Kryetare
 • Qytetarë, të ftuar, nxënës shkollash etj
 • Po
 • Po
 • A. Halili
 • Dritan Babasuli