aktivitet me teme “18 Prill , Dita Nderkombetare e Monumenteve”.Ekspozite me botime per monumentet ne Gjirokaster,ekspozite me foto punimesh ne gure dhe dru te guregdhendesve dhe drugdhendesve te njohur te qytetit te Gjirokastres.

 • Tjetër
 • aktivitet kulturor
 • 18/04/2023
 • 11:00
 • Obelisku
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Esmeralda Llongo | Ilirjan Lluri
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | N/kryetar | pergjegjes i sektorit te trashegimise
 • Flamur Golemi,Esmeralda Llongo,Ilirjan Lluri,specialiste te trashegimise kulturore
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem