Autori Sarandiot prof. Josif Papagjoni promovon librin e tij me mbresa , perjetime nga qyteti i Sarandes.Ky libere u botua me sponsorizimin e Bashkise sarande dhe do te perdoret si dhurate per miq te ndryshem

 • Inagurim
 • 15/04/2023
 • 11:00
 • Galeria "Art Saranda"
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Josif Papagjoni | Adrian Gurma
 • Autori i librit | Kryetari i Bashkise
 • Personazhe te spikatur te qytetit gjithashtu gazetar, krijues dhe dashamires te autorit
 • Po
 • Po
 • Entela Cipa juriste
 • Entela Cipa juriste