Inspektim gjate punimeve per pastrimin e kanaleve kulluese ne Rrogozhine.

 • Inspektim/kontroll
 • 17/04/2023
 • 10:00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • -
 • -
 • Kryetari i Bashkise, Drejtori i Bujqesise dhe pjesemarres te tjere.
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem