Aktivitet letrar artistik dhe informues ne kuader te 100 vjetorit te gjimnazit “Asim Zeneli”

 • Tjetër
 • Aktivitet letrar artistik dhe informues
 • 18/04/2023
 • 12:30
 • Gjimnazi “Asim Zeneli”
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Hasanaj | Alma Malaj | nxenes
 • Kryetar/ Bashkia Gjirokaster | Drejtor i ZVA | Drejtor Shkolle | nxenes
 • Flamur Golemi,Prefekti ,Kryetari i Qarkut,Alma Malaj .Albana Hasanaj .mesues ,nxenes,prinder
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri/ specialit jurist./person i autorizuar per raportim te KQZ
 • Nertil Nebiaj / Sekretar i Pergjithshem