Vizite ne zonen rurale: Shengjergj

 • Tjetër
 • Vizite
 • 15/04/2023
 • 12.00
 • Shengjergj
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Shengjergj
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem