Takim dhe diskutim mbi ecurin e biznesit fason

 • Tjetër
 • Takim
 • 17/04/2023
 • 10:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise, deputet, staf i fasonerise
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka