Ne kete aktivitet do te organizohet nje ndeshje futbolli me sportistet e Egnatias dhe me disa te denuar te IEVP Rrogozhine.

 • Tjetër
 • Aktivitet Sportiv
 • 13/04/2023
 • 10:00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Ulsi Manja | Admir Abrija | Kol Kuka
 • Minister i Drejtesise | Drejtor i Pergjithshem i Burgjeve | Drejtor, IEVP Rrogozhine
 • Futbollistet e Klubit Sportiv Egnatia, stafi i IEVP Rrogozhine si dhe te denuarit
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Pergjithshem i Burgjeve