Takime me gra te fushave te ndryshme

 • Tryezë diskutimi
 • 13/04/2023
 • 19:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Alma Hoxha
 • Kryetar i Bashkise
 • Gra sipermarese dhe artizane
 • Jo
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro