Prezantim i fituesve te Fondit te krijimtarise letrare per te rinj

 • Tjetër
 • Prezantim nga QKLL
 • 12/04/2023
 • 10:00
 • Qendra Kombetare e Librit dhe Leximit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • nr.4
 • Elva Margariti eshte e ftuar | Znj.Esmeralda Bardhyli
 • Minister i Kultures | Drejtoresha e QKLL
 • ,Ministra znj.Elva Margariti, Drejtoresha e QKLL Znj.Esmeralda Bardhyli dhe fituesit
 • Po
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem