Panairi i Librit Kamez, organizohet nga Bashkia Kamez

 • Tjetër
 • Panair
 • 14/04/2023
 • 10:30
 • Ne qender te Bashkise Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Kamez
 • Elva Margariti eshte e ftuar | Organizatoret
 • Minister i Kultures | Organizatoret
 • Ministrja e Kultures Elva Margariti, Organizatorete panairit, mediu dhe publiku
 • Po
 • Po
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjitshem