Në datën 13.04.2023 Komuniteti Mylsiman do shtroje nje darke iftari per grate e denuara dhe te paraburgosura, gjithesej 25 persona.

 • Tjetër
 • Iftar
 • 13/04/2023
 • 19:30
 • IEVP Ali Demi
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • TIRANA
 • 1
 • Fatma Karaj | Nadire Lika
 • Pjesë e Komuniteti Mysliman të Shqiperisë | Pjesë e Komuniteti Mysliman të Shqiperisë
 • Grate e denuara dhe te paraburgosura që agjerojne në IEVP "Ali Demi"
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laci
 • Admir Abrija Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve