Prezantim me punime artizanale te kultures Rome sikurse jane punimet ne metal,qendisje,gdhendje bizhuterish dhe thurje e shportave te punuara me dore.

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 12/04/2023
 • 09:00
 • Qendra Komunitare,lagjja “Zinxhira “
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Albana Allushaj | Jorida Muho
 • Kryetar Bashkie | Drejtor/Sherbimi Social Shteteror | N/Kryetar
 • Flamur Golemi,Jorida Muho,Albana Allushaj,perfaqesues te komunitetit Rome
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri
 • Nertil Nebiaj