Performime te nxenesve te shkollave te qytetit me rastin e 85-vjetorit te ardhjes se Migjenit ne Puke dhe shpjegime rreth jetes se profesorit Xhemal Meçi

 • Tjetër
 • 14/04/2023
 • 12:00
 • Shkolla muze " Migjeni"
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Puke
 • Puke
 • Xhemal Meçi | nxenesit e shkollave
 • profesor
 • Zvkryetare e bashkise Puke, Ershela Gjoni
 • Po
 • Po
 • Emirjona Pergjegjaj , Drejtor DMBNJ
 • Emirjona Pergjegjaj , Drejtor DMBNJ