Takime ne Rajonin nr. 1 me pensioniste te rajonit, grate e rajonit, te rinjte e rajonit, banore perfitues nga Bonusi i Rikonstruksionit, etj.

 • Këshillim
 • 11/04/2023
 • 10:00 - 15:00
 • Rajoni nr. 1
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni nr. 1
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)