Takim me grate dhe vajzat e njesise administrative Rrashbull (ripublikim)

 • Tjetër
 • Takim
 • 12/04/2023
 • 16.30
 • Njesia Administrative Rrashbull
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Rarshbull
 • Emiriana Sako
 • Kryetarja e Bashkise Durres
 • Kryetarja e Bashkise Durres, Drejtoresha NjVKSh Durres, Deputete,komunitet
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka