Nje vizite ne Fondacionin e Motrave Franceskane pjestare te Fondacionit Katolik St. Lucia Filipini.

 • Tjetër
 • Takim
 • 10/04/2023
 • 11:00
 • Ambientet e Fondacionit
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni nr. 3
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)