Konference e mbajtur nga shoqata e grumbulluesve dhe perpunuesve te BMA.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/04/2023
 • 09.00
 • Kompleksi Xibraku
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr.2
 • Frida Krifca | Filip Gjoka | Edi Rama
 • Minister | Kryetar | Kryeminister
 • Kryeministri, Ministrja, Perfaqesues te shoqatave te bimeve medicinale
 • Jo
 • Po
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore