Ftese per pjesemarrje ne forumin me titull: Standarte për Turizem Cilesor dhe te Qendrueshem

 • Tjetër
 • Ftese per pjesmarrje
 • 06/04/2023
 • 11:00
 • ExpoCity, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Vilma Bello /zëvendësministër
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi