Dorezimi i certifikatave tek te rinjte pjesemarres te projektit te FAO dhe MBZHR

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/04/2023
 • 10.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Tiphaine Anne Lucas
 • Minister | Drejtuese e zyres se FAO
 • Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te FAO, Studente dhe Pedagoge te UBT
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore