30-vjetori i Sherbimit te Kontrollit Teknik

 • Tjetër
 • 30-vjetori i Sherbimit te Kontrollit Teknik
 • 12/04/2023
 • 11:00 deri ne oren 15:00
 • Ne ambientet e DPSHTRR ne Fushe-Preze
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Vore
 • Preze
 • z. Blendi Gonxhja | z.Shpetim Cami | z. Drakuli Lumi | Perfaqesues te Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise
 • Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së | Ekspert i fushes | Drejtor i DKTMM ne DPSHTRR
 • z.Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR, z.Shpetim Cami ekspert i fushes, z.Drakuli Lumi Drejtori i DKTMM ne DPSHTRR, perfaqesues te MIE dhe te ftuar te tjere.
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -