Ceremonia e mbylljes dhe shperndarja e certifikatave – AS Roma Camp 2023

 • Tjetër
 • Ceremoni
 • 09/04/2023
 • 15.00
 • Football Republic
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem