z. Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR-se, eshte i ftuar ne Konferencen “Te sigurte mbi dy rrota”, organizuar nga Federata Shqiptare e Motoçiklizmit, per te diskutuar mbi sigurine rrugore per dy rrotaket.

 • Tryezë diskutimi
 • 08/04/2023
 • 12:00 deri ne oren 13:00
 • Bulevardi "Zogu I"
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • z. Blendi Gonxhja | znj. Julinda Dhame
 • Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së | Presidente e Federates Shqiptare te Motoçiklizmit
 • z. Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR-se, znj. Julinda Dhame Presidente e Federates Shqiptare te Motoçiklizmit, perfaqesues te Policise Rrugore dhe perfaqesues te Policise Bashkiake.
 • Po
 • Po
 • -
 • -