Ne kuader te 8 Prillit- Dites Nderkombetare te Romeve, Bashkia Korce do te mundesoje dhe mbeshtese me kerkese te shoqatave rome nje koncert festiv.

 • Tjetër
 • Koncert festiv
 • 08/04/2023
 • 18:00
 • Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korce
 • Zv/ Kryetare e bashkise,Drejtore e Drejtorise se Kujdesit Social, perfaqesues nga institucionet vendore, OJQ te cilat operojne ne Bashkine Korce, shoqatat rome, pjesemarres te tjere.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji