Shtrim Iftari me besimtaret myslimane dhe me perfaqesues te komuniteteteve fetare

 • Tjetër
 • Iftar
 • 08/04/2023
 • 19:30
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka