“GABIMET E HARABEL PUFPUFIT” NE DATAT 22-23 DHE 27-28 PRILL

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 22/04/2023
 • 10:00
 • Salla e Qendres se Artit, Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Eriselda Sefa, edukatore/mesues/ femije nga kopshtet dhe shkoollat e qytetit
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem