Takim me banirë të fshatit Krahës 1, njësia administrative Krahës për të diskutuar mbi problematikat dhe ndërhyrjet e realizuara në fshat.

 • Tryezë diskutimi
 • 07/04/2023
 • 10:00
 • Fshati Krahës 1, njësia administrative Krahës.
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Krahës
 • Gjolek Guci
 • Kryetar i Bashkisë Memaliaj
 • Drejtor i Shërbimeve Publike, Administrator i njësisë administrative Krahës, banorë.
 • Jo
 • Po
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë
 • Ermir Mema, Përgjegjë i Zyrës së Bujqësisë.