Në takimin që do të zhvillohet me asamblenë e zgjeruar të partisë socialiste do të prezantohet kandidati për kryetar bashkie, i cili qëllon të jetë dhe kryetari aktual i bashkisë.

 • Tjetër
 • Takim prezantues
 • 01/04/2023
 • 11:00
 • Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korçë
 • I deleguari politik i qarkut Korçë z.Niko Peleshi, anëtarë të asamblesë së zgjeruar, deputetë të qarkut Korçë, pjesëmarrës të tjerë.
 • Po
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji