Takim per mbeshtetje te sektorit automotiv dhe start upeve

 • Tryezë diskutimi
 • 06/04/2023
 • 11:00
 • Ne ambientet e Porsche Albania, Autostrada Tirane-Durres
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tirane
 • znj.Edona Bilali | z. Blendi Gonxhja | z. Gentian Bushati
 • Minister Shteti per Mbrojtjen e Sipermarrjes | Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së | Administrator i Porsche Albania
 • znj. Edona Bilali Minister Shteti per Mbrojtjen e Sipermarrjes, z.Blendi Gonxhja Drejtor i Pergjithshem i DPSHTRR-se, z Gentian Bushati Administrator i Porsche Albania
 • Jo
 • Jo
 • -
 • -