Tryezë diskutimi me të rinj të Bashkisë Memaliaj mbi problematikat dhe nevojat e të rinjëve të Memaliaj.

 • Tryezë diskutimi
 • 06/04/2023
 • 13:30
 • Memaliaj
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Memaliaj
 • Gjolek Guci
 • Kryetar i Bashkisë Memaliaj
 • Këshilli Vendor i Rinisë, të rinj, punonjësi i rinisë në Bashkinë Memaliaj
 • Jo
 • Jo
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë