Panair me qellim promovimin e ketyre sipermaresve te rinj dhe kompanive te ngritura nga vete keta nxenes por dhe per te ndergjegjesuar te rinj te tjere mbi mundesite qe krijon kjo nisme per punesim dhe zhvillim

 • Tjetër
 • Panairi Rajonal i kompanive te nxenesve Junior Achivement of Albania
 • 06/04/2023
 • 10:30
 • Pazari Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Blerina Guga
 • Kryetar Bashkie | Drejtor ekzekutiv prane Junior Achivement of Albania
 • Flamur Golemi,Esmeralda Llongo,Jorida Muho,nxenes dhe perfaqesues te shkollave te mesme te pergjithshme nga Gjirokastra,Tepelena,Saranda,Durresi,Kavaja,Shijaku,Kucova,Fieri,Patosi,,Memaliaj
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri
 • Nertil Nebiaj