Kryetari i bashkisë do të bëjë inspektim të punimeve në disa rrugë në lagjen 17 dhe 18 të qytetit.

 • Inspektim/kontroll
 • 05/04/2023
 • 10:00
 • Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korçë
 • Drejtor i Drejtorisë së Menaxhimit të Kontratave të Infrastrukturës Bashkia Korçë, administratori i rajonit Nr.3, pjesëmarrës të tjerë.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji