Finale basketboll për vajza dhe djem për shkollat e mesme të qarkut të Elbasanit në kuadër të projektit “Ekipet sportive në shkolla” (aktivitet i shtyrë nga data 5 prill)

 • Tjetër
 • Aktivitet sportiv me të rinjtë
 • 07/04/2023
 • 12:00 - 18:00
 • Pallati i Sportit, Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Qyteti Elbasan
 • Z. Edi Rama | Znj. Bora Muzhaqi | Znj. Evis Kushi
 • Kryeminister | Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët | Minister Arsimi dhe Sporti
 • Kryeministri, Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Kryetarët e Bashkive të qarkut Elbasan të ekipeve fituese, përfaqësues nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, fëmijët dhe të rinjtë e ekipeve sportive, prindër, trajnerë, specialistë të federatave të basketbollit
 • Po
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti