Ekspozite me rastin e ditës ndërkombetare te romeve me titull Muzg Promovimi i kultures dhe modeleve pozitive rome ,ekspozite arti, muzike tradicionale rome.

 • Tjetër
 • Ekspozite
 • 06/04/2023
 • 15:30
 • Galeria e Komitetit të Pakicave Kombëtare
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 10
 • Znj. Ogerta Manastirliu | Z. Hubert Perr | Znj. Monica Merino | Z. Robert GAJDA- Komisioner | Z. Erion Xhaibra
 • Ministre e Shëndetësise dhe Mbrojtjes Sociale | Shef i Bashkëpunimit në Delegacionin e BE-se në Shqipëri | Perfaqesuese e Perhershme e UNDP në Shqiperi | Komisioner per Mbrojtjen nga Diskriminimi | Perfaqesues i Minoritetit Rom
 • Komiteti i Pakicave Kombëtare , Shoqatat Rome, shoqata dhe ojf të tjera të drejtave te njeriut .
 • Po
 • Po
 • Bajram Bakalli, Specialist i Burimeve Njerëzore
 • Ana Muça, Drejtor Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse