Tryeze diskutimi me grupin e Valltareve dhe Kengetareve qe do te marrin pjese ne “Festivalin Folklorik te Gjirokastres”

 • Tryezë diskutimi
 • 04/04/2023
 • 11:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj. Ana Kuqo
 • Pergejgjese e Sektorit te Kultures
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe grupi i valltareve dhe kengetareve
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec