aktivitet ndërgjegjësues

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 05/04/2023
 • 12 00
 • Pranë ambienteve të Ministrisë së Brendshme
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Lefter Shehaj dhe Prefektët, e Qarqeve.
 • Prefekt
 • Prefektët e Qarqeve dhe Strukturat e Departamentit për Kufirin dhe Migracionin në Policinë e Shtetit.
 • Jo
 • Jo
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm,Prefekti i Qarkut Fier
 • Arben Velo Sekretar i Përgjithshëm Prefekti i Qarkut Fier