Aktivitet qe perkujton rezistencen gjate pushtimit te Durresit 7 Prill 1939 dhe heronjte e deshmoret e asaj dite. Homazhe dhe Vendosje kurorash me lule ne bustin e Mujo Ulqinakut

 • Tjetër
 • Aktivitet historik
 • 07/04/2023
 • 11:30
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • Nr 1
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise, Kryetari i Qarkut, Kryetari i Keshillit Bashkiak, deputet, veterane te luftes etj
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka