AKTIVITET PER MBJELLJEN E DISA PEMEVE DHE ZHVILLIM PER PANAIR LULESH (ME MEDIA SOCIALE)

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 22/04/2023
 • 09:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • ERISELDA SEFA ,PUNONJESIN E BRIGADES SE GJELBERIMIT,QYTETARE TE NDRYSHEM
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem