Tryezë diskutimi me banorë të fshatit Vagalat për të diskutuar rreth problematikave të komunitetit dhe ndërhyrjeve të realizuara në këtë fshat.

 • Tryezë diskutimi
 • 03/04/2023
 • 16:00
 • Fshati Vagalat, njësia administrative Luftinjë.
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Memaliaj
 • Luftinjë
 • Gjolek Guci
 • Kryetar i Bashkisë Memaliaj
 • Drejtor i Shërbimeve Publike, administrator i njësisë administrative Luftinjë, banorë.
 • Jo
 • Po
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë
 • Ermir Mema, Përgjegjës i Zyrës së Bujqësisë