Kryetari i bashkisë do të zhvillojë një takim me banorë të fshatit Lavdar si dhe do të takohet me një fermer në këtë fshat.

 • Tjetër
 • Takim
 • 04/04/2023
 • 12:00
 • Lavdar
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Voskopojë
 • Sotiraq Filo
 • Kryetar Bashkia Korçë
 • Administratori i njësisë administrative Voskopojë, banorë të fshatit Lavdar, pjesëmarrës të tjerë.
 • Jo
 • Po
 • Xheni Kita
 • Mariana Jorgji