recitime poezish nga nxenes te shkollave te bashkise puke dhe njesive administrative

 • Tjetër
 • 03/04/2023
 • 11:00
 • Pallati i kultures "Ndue Shyti"
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Puke
 • Puke
 • Kiara Gjergji | Marjana Aliaj
 • regjisore | punonjese biblioteke
 • Zvkryetare e bashkise puke Ershela Gjoni , pergjegjesi i pallatit te kultures Alban Docaj , regjisore
 • Po
 • Po
 • Emirjona Pergjegjaj , Drejtor DMBNJ
 • Emirjona Pergjegjaj, drejtor DMBNJ