Event me anëtarët e rinj të Këshillit Bashkiak

 • Tjetër
 • Event
 • 03/04/2023
 • 17.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, anetar te keshillit bashkiak dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem