E ardhmja e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor në Shqipëri( FESTA) është një Forum Ndërkombëtar i Turizmit i organizuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Republikes së Shqipërisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit (UNWTO)

 • Tjetër
 • Aktivitet Informues
 • 03/04/2023
 • 18:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • Bettani Huges | Edi Rama | Frans Timmermans | Zurab Pololokashvill | Mirela Kumbaro Furxhi
 • Historian BBC | Kryeministër | Executive Vice-President at the European Commission responsible for the European Green Deal | General Secretary at WTO | Ministër
 • Bettani Huges- Historian BBC, z. Edi Rama -Kryeminister, Frans Timmermans - Executive Vice-President at the European Commission responsible for the European Green Deal, Zurab Pololokashvill- General Secretary at UNWTO, Znj. Mirela Kumbaro-Minister i Turizmit dhe Mjedisit, Daniela Santache-Minister, Sophia Zacharaki- Deputy Minister Helenic Republic, Melanie Snelct- ITB Managing Director, Llin Dimitrov- Minister of Tourism Bulgaria, Tonci Glavina- State Secretary of Croatia, Goran Djurovic- Minister of Tourism Montenegro etj,
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi