Takim Bilateral mbi të ardhmen e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor mes dy vendeve

 • Tjetër
 • Takim Bilateral
 • 03/04/2023
 • 11:00
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Z. Zurab Pololikashvili- General Secretary of UNWTO, Mirela Kumbaro Furxhi- Ministër i Turizmit dhe Mjedisit ne Shqiperi
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi