Takim Bilateral mbi të ardhmen e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor mes dy vendeve

 • Tjetër
 • Takim Bilateral
 • 04/04/2023
 • 15:30
 • Tirana Marriot Hotel
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Goran Djurovic-Minister Ministry of Economic Development and Tourism of Montenegro, Mirela Kumbaro Furxhi Minister i Turizmit dhe Mjedisit ne Shqipëri
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi