Takim Bilateral mbi të ardhmen e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor mes dy vendeve

 • Tjetër
 • Takim Bilateral
 • 04/04/2023
 • 17:30
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Ilin Dimitrov Minister of Tourism in Bullgaria, Mirela Kumbaro Furxhi-Minister i Turizmit dhe Mjedisit në Shqipëri
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi