Takim Bilateral mbi të ardhmen e Turizmit të Qëndrueshëm Mjedisor mes dy vendeve

 • Tjetër
 • Takim Bilateral
 • 04/04/2023
 • 09:00
 • Tirana Marriot Hotel
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • nuk ka
 • nuk ka
 • znj. Daniela Santache Minister of Tourism Italy, Mirela Kumbaro Furxhi- Minister i Turizmit dhe Mjedisit
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi