Takim me perfaqesues te bizneseve dhe punonjes te tyre ne lagjjen “Uznove”, per te folur rreth problematikave te zones.

 • Tjetër
 • Biseda informuese
 • 01/04/2023
 • 12:00
 • Lagjja "Uznove"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni nr. 3
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit 3, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)